Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det räcker så

Och ni förstår inte vidden
Av att veta
Det är bra
Det räcker så

För jag söker inte efter mer
Och jag vet det är konstigt
Men det är verkligen så
Jag behöver inte mer

Och om jag säger något annat snart
Så har jag glömt det




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-27 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva