Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnet

 

 

Tänker på dig

Lugnet jag fått

 

Önskar så att detta är sanning

 

Förbliv




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-16 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP