Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra sidan bron

______________________

Min dag är din natt

ack, tiden som tycks stå stilla

rinner likväl på

 

Rannsaka dina lögner

du trevande främling

dina skuggor är min sanning

 

Blodsband är inte samma

för mig som för dig

Vi bär inte samma minnen

 

Kvar i en forntid

där alltet andas sanning,

bygger broar

 

Där står jag än kvar

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-28 03:05



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Känns som mycket i denna texten finns bortom orden och mellan raderna, upplever att det finns ett avstånd mellan ett du och jag här, ett avstånd som tycks växa, som att nästan omärkligt glida ifrån varandra och man börjar lägga märke till olikheter istället för likheter, balansen förändras.

En ganska gåtfull text, men bra att få läsa nåt som är svåråtkomligt!
2021-01-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Sanningen är inte alltid samma för alla oavsett blodsband. Mycket tänkvärt och insiktsfullt skriftat.
2020-12-28

  Solstrale VIP
Bra formade rader om sanningen som alltid är individuell, för alla ser vi inte ur samma perspektiv... Perfekt ordat!
2020-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om hur minnen påverkar våra liv!
2020-12-28

  Maria Sundelin VIP
Vissa minnen etsar sig fast
Kramar
2020-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP