Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


märkligt ändå älskade uggla

 

 

du håller fram en hand med droppar
bildar blomsterknoppar
fylls av värme solvindens smekning
än vintern blåser sin nariga andedräkt
allt finns kvar
de timmar och dagar du gett mig
kan aldrig suddas ut de jag gett dig
kan heller aldrig försvinna
någonstans inom oss finns alla stunderna
i hjärtat kvar

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-12-28 07:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ja
2022-07-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP