Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bröstfickan

 

då jag saknar dig 

vet jag att du finns där 

i bröstfickan

öppnar min hand

och du finns där

din andedräkt löper

som en skogsbrand 

genom själen

kunskapen att du är hel

får vingar lyfta

-det finns inget som 

solregn

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2020-12-28 07:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
glädjetårar
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP