Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under en sommarnattshimmel

Under en sommarnattshimmel
ska jag lova bort min själ
till dig.

Jag har alltid stått
farligt nära linjen,
aldrig fallit.
Velat testa hur mycket
jag kan pröva dig.

Under en sommarnattshimmel
tackade du och lovade att
ta hand om mig.

Under en sommarnattshimmel
tog du min hand och ledde mig vidare.




Fri vers (Fri form) av Flickanidecember
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-12-29 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickanidecember