Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan namn vid världens ände

Du ska dansa,
du ska skratta.
Hör du det?

Du ska låtsas
att all världens lycka
tillhör dig.
Och endast dig.

För ditt liv var inte
tillräckligt svårt
för att du ska få
låtsas att det inte
finns hopp kvar för dig.

Utan namn står du
vid världens ände,
för du är inte värd
att kommas ihåg.
Det var inte tillräckligt svårt.

Men du ska vänta
på mig.
Och jag ska komma,
jag ska pussa bort dina
sår och döpa dig till
Ä n g e l.




Fri vers (Fri form) av Flickanidecember
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-29 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickanidecember