Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans

När jag var liten
lärde jag mig prata,
cykla och simma.
Jag lärde mig att resa
mig igen efter att ha fallit.

Jag kan lära mig att
vara lycklig utan
dig.
Och det viktigaste av allt;
Jag har lärt mig
att hålla balansen.

Jag faller
inte lika
ofta nu.




Fri vers (Fri form) av Flickanidecember
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-16 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickanidecember