Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

Så rädd

att bara

försvinna.

Spårlöst.

Vill lämna något,
ett avtryck;
visa att jag har
existerat.

Så rädd att

du inte kommer

att tänka

på mig.

Vill inte att du lämnar mig,
vill inte lämna dig.
Inte utan att ha påverkat dig,
inte utan att du har påverkat mig.

Men du sa att jag finns hos dig,
i ett värdefullt minne,
och att jag kan släppa taget nu.




Fri vers (Fri form) av Flickanidecember
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-02 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickanidecember