Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen gissningslek

Jag är trött på att anta,
utled på att tro
och helt obeskrivligt
färdig med att gissa.

Jag vet,
och jävlar vad det känns bra.




Fri vers (Fri form) av Flickanidecember
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-08 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickanidecember