Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Busslinje "vilkenfansomhelst"

Vi sitter tillsammans,
jag, du, ni, vi,
tillsammans, men okända,
anonyma.
Med våra egna hemligheter,
synder, sorger, ljuspunkter.
Så många tankar på sån liten yta.
Vem har precis fått reda på att hon väntar barn?
Vem har blivit dumpad?
Vem är nykär?
Vem är lycklig?
Vem är olycklig?
Vi är människor
som bara råkade kliva på en buss
och in i någon annans liv
för en kort stund.
Människor som sitter tillsammans,
på samma busslinje.
Vilken fan som helst.




Fri vers (Fri form) av Flickanidecember
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-08 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickanidecember