Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla minnen

Minnen av gamla pinsamheter
dyker upp och irriterar
sprider sig som
droppar av näsblod
i handfatet




Fri vers av stenhur VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-28 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP