Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

28/12

Lycka för näsa; 
doft av gran och hyacint 

- sommarblom i dröm




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-28 12:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart med dessa härliga dofter...
2020-12-30

  bibbi ahrnstedt
Fint!
2020-12-29

  Solstrale VIP
Gott funnet!
2020-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP