Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att andas

Stilla en ro
Och lugnet finns
Sakta och säkert
Andas jag

Så mycket mer kunde ske
Så mycket mer kunde göras

Att andas är förunderligt
Och livet med




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 78 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-28 12:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångandes ande om andning
2020-12-28

  AiA Maria den fria


Tack!


Ande-tagets
ögonblick
i liv rymmer allt


Tack!

2020-12-28
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva