Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obs: Triggervarning


Ånger

Du skrek åt mig
Band mig
Skar mig
Jag borde ha vetat
Du skrek åt mig
Band mig
Skar mig
Jag borde ha vetat
Bättre

När du tog mig
Hårt
Så fanns jag inte
När du tog mig
Hårt
Så dog jag

Jag visste inte
Att du ville
Jag visste inte
Att jag ville


Vi ångrar oss
Ibland
Ångrar vi oss
Nästan
Men inte tillräckligt

Jag önskar jag vore
Jag önskar
Jag önskar jag vore
Hel
Jag önskar
En dag
Av frihet

Ibland går du
Iväg
Ibland går du
Utan mig
Men du finns alltid
Med mig
Du finns
Du finns
Du tog mig
Och jag försvann

Jag saknar
Jag saknar dig
Jag saknar
Din värme
Mot mig
I mig
Genom mig
Men ibland
Önskar jag
Att du aldrig fanns

Jag önskar
Att du försvann




Fri vers av Dr_Peace
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-28 12:37



Bookmark and Share


  amygdala VIP
Starkt!
2020-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace