Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag älskade uggla



finns ingen utom du
som i hjärtat gömmer
så mycket skönhet
dropparna du lägger i min hand
ljuset från dem kan tända
en hel stad
värmer mig i skenet
från det ljuset

.....

ljuset lever nära mörkret
2020 har för många varit mycket tungt
många har förlorat en anhörig
en älskad vän ett barn
i spåren av Corona har många förlorat
sin ekonomiska trygghet
och det kan ta år före landet blir som förut
kunskaper har vi fått för framtiden
stora hål i våra skyddsnät har kommit i dagen
som måste åtgärdas!

nästa år 2021 hoppas och tror vi
mycket på




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-28 17:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hjärtekram pe <3
2022-11-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP