Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dagen emellan


Mellandagen


är den dag emellan
två andra dagar

då jag dricker kaffe i sängen
tar en promenad i regnet
lägger ett nyårskort på lådan
äter en bakelse
och tittar på Vår tid är nu
tre år försent

Mellandagen
är en bra dag








Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-28 21:26



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En mellanbra dag är mellandagarna! Skön känsla i raderna!
2020-12-28
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP