Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Va? Jag brukar inte hälsa med armbågen. Förut var det ett uttryck för att hälsa på ett mer tänkt sätt och inte att rekommendera, det var alltså inte 'positivt laddat'. Nu har det plötsligt blivit 'mera praktiskt utövat', dessvärre... är det en 'vink'?


Det är verkligen högst anmärkningsvärt...




...att det som sägs vara just anmärkningsvärt,
är just som anmärkningsvärt.

Vad som skall kunna vara just anmärkningsvärt,
eller till och med högst
eller mycket anmärkningsvärt.

Det är förstås en tolkningfråga
och olika människor tolkar olika händelser,
oavsett de har skett i passerad tid,
exempelvis 'igår' och så nuvarande tid, idag,

eller tid som skall komma,
imorgon, nästa vecka eller i vilket fall
'inom överskådlig tid',
vad som nu menas med det.


(Texten har legat till sig i utkast sedan 28/12 2020)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-19 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP