Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom lägg din hand i min hand

Lägg din hand i min hand,
låt oss gå tillsammans, dit där inga sorger finns.
Låt oss gå den vägen över stockar och sten,
över ojämnheter och brännande asfalt.

Låt våra fotsulor härdas till hårt skinn,
så vi kan vandra hela vägen dit där friden finns.
Jag känner den sällsamma känslan i mitt bröst,
tiden har kommit för att njuta det sista goda i livet.

Låt oss vandra in i ljuset och allt det vackra
tillsammans kan vi uppleva det vi alltid önskat.
Vi kan äntligen få lugnet och den ro vi sökt i livet,
kom lägg din hand i min hand så går vi.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-28 19:57



Bookmark and Share


  helenita VIP
En sån känsla. Längtar till det land du beskriver
Kram
2021-01-23

  Solstrale VIP
En kärleksfull önskan bra framförd, vi tar varandras händer nu...
2020-12-28
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP