Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stal mina vingar

Vinglös, markbunden
Begränsad, inburad

Förändrad natur
Försvagat väsen

Bevakad, kontrollerad
Frihetsberövad, kopplad

Dunkel dimma
Döljer såren

Sparar krafter
Samlar minnen
Stärker viljan

Dag för dag

Tills jag flyende flyger
Högt i skyn
Skriande gällt
Frihet och lycka




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-28 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild