Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galnakosjukan 2.0? - Tanka

 

Ko-rona har nyss

mu-terat och är Pfizers

senaste mjölkko

ko-vid nitton smittas nu

av den nya Ko-råma

 

 

 






Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-29 18:30



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ko-lossal text!
2021-01-02

  Solstrale VIP
Ja och den gamlas kossan har blivit en mu-tant...
2020-12-29

    Lena Staaf VIP
Verkligt elegant ordsnickeri med mycket innehåll!
2020-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP