Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Altair

Örnens blick, sök den
långt från Jorden, långt från dig
skarpa ögon ser
när nattens rymder djupnar
breda vingar lyfter dig




Bunden vers (Tanka) av Lustverket VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-28 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP