Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"skvallra på " i betydelsen "skvallra mot" är ett ålderdomligt uttryck som numera sällan används i dagligt tal eller skrift, men här är denna form helt på sin plats...mot...är ordet...mot


Skuld och skam är pinsamheter som måste delas...


skvallrar på mig själv

anger det som jag felat

visst är det tröttsamt




Bunden vers av Horace
Läst 68 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-29 07:47



Bookmark and Share


  karenina VIP
Men skönt att få skvallra. På sig själv, och lätta bördan
2020-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace