Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte veta

Så mycket fanns där
Vägen leder bort från mig
Ät inte äpplet




Bunden vers (Haiku) av Surgurkan
Läst 59 gånger
Publicerad 2020-12-29 03:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Surgurkan