Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidorna var vita

Saker från förut
Telefonkatalogen
Så fann jag en sorg




Bunden vers (Haiku) av Surgurkan
Läst 67 gånger
Publicerad 2020-12-29 04:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Surgurkan