Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vågen

 

 

visst känns det både lättare och roligare
då en är betydelsefull då rinner
problem av skruden

och vi surfar lättare över vågen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-12-29 10:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
alltså kram där.
2022-07-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP