Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stjärntecknet.


SKORPIONEN!

Skorpionen en farligt fientligt leddjur med åtta ben,
starkt ledarskap, driven, kreativ, intelligent gränsar
till galenskap, knivskarp problemlösare.

Skorpinjonen glömmer aldrig en oförrätt, men är
samtidigt förlåtande dock sofistikerat hämndlysten
Balanserad men kontrollerande och vänlig, ömsint
stort behov av fysisk närhet och sexuellt omättligt!

Detta är jag, vilket bara är att acceptera.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-12-29 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje