Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Full symfoni


Berwaldhallen

Likt svalors vingar rör sig fiolisternas händer
notställen lyser vita
oboe och klarinett lyser svarta
trummorna hörs tydligt
piccolaflöjten högt ovanför

trumpeterna glänser
dirigentens armar flaxar

välljud




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ingegerd svedin VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-29 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP