Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tätnar (tanka)

mjuka flingors fall
fyller snöfälts rådjursspår
snöfåglar kivas
flyger i långa bågar
domherrar på väg mot mat




Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-29 11:40



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vintern, som den kan vara när den är som bäst. Snön lyser upp och låter världen runt om mötas lite dovare.
2020-12-30

    Lena Staaf VIP
Djurlivet målat med snöpensel. Vackert!
2020-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg