Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rum av knappar

Panelen lyser starkt mot dig

Står och tvekar vilken knapp

ska jag ta modet eller förtvivlan

över en situation som känns för tuff

Trycker på båda

Golvet öppnar en lucka

Faller och faller

förtvivlan sliter i kroppen

Kastas runt

Plötsligt får modet tag i dig i farten

och gör att du landar igjen

Du landar  stilla

Reser dig går in i rummet av knappar

Ser längtans knapp blinkar till dig

Trycker till

Vaknar upp av drömmens kraft

En ny dag av lättnad väntar dig du vann.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-29 12:39



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en surrealistisk dröm som låter tala det undermedvetna
2020-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP