Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glimt av kärlek

Se hjärtat fyllas till bredden

av varm kärlek

som en glänsande flod

följer den mjuka strömmar

som faller ut i havets djup

Kärleken är så stark

Fyller djupa hjärtan

Ta ett andetag

Blås ut med lätthet och sprödhet

små små hjärtan formas

och är i hela rummet

En glimt av kärlek 

strålar små diamantkorn faller till marken

gnistrar och glimmar formar

ett hjärta som blir där

Se en glimt av kärlek bor hos alla.....

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-29 12:49



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Kärleken bor hos alla en sådan vacker tanke...
2020-12-29

  alicja lappalainen VIP
kärleken som får en form av hjärta, vacker och fräsch som bilden målad av ett barn
2020-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP