Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Need before fun


Någonting bromsar mig
Inte nu
Kanske sen
Vad kan göras istället?
Need before fun
Tiden går
Tick tack
Vem tackar dig om du glömmer dig själv?
I morgon har du glömt
Bilden har ändrats
Känslan är en annan
Livståget rusar på
drar med sig löv och damm
Måste du dra i nödbromsen
eller målar du en tavla vid varje perong?
Eller fångar du livet genom varje fönster?




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2020-12-29 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP