Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deneb

Du kan blända mig
jag blir ditt bloss, din låga
om du tänder mig
sol av solar, strålar du
bugar själva mörkret sig




Bunden vers (Tanka) av Lustverket VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-29 14:25



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Love
Power
&
lovepower:)

Tack för ljusbefriande


Debeb i Svanen
visar dörren
till en annan medvetenhet


2020-12-29

  Kungskobran VIP
Fint gillar
2020-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP