Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VI HAR FÅTT EN UNDRAN FRÅN ETT EFTERMIDDAGSMÖRKT GÄVLE

När ska eftertexterna rulla?

När ska skräckfilmen ta slut?

Nu när sjukhusen verkar fulla

är väl situationen akut

Alla hoppas nu på vaccinet

Ytterst få vill hoppas på Gud

Ja, nu bubblar adrenalinet

under något vinterblek hud

 

LARZ GUSTAFSSON 29/12 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2020-12-29 14:49



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Märklig är tiden som är nu.
2020-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP