Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stones / Coltrane

Här kommer
mixed emotions
och det svänger
om katten
A love supreme

och jag känner mig lycklig
,lycklig igen

Allt om och tråkigt
försvinner i
rytmens
pumpande riff

och det är bara
du som
fattas där jag
vill ha min tunga,
kärlekens tunga.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2020-12-29 15:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Eldkvarn-referens?
2020-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP