Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

Jag vet.
Men smärtan bränner fortfarande.
Saknaden.
Det som fattas.
Gårdagen.
För länge sedan.
Det tomrum.
När livet tagit avsked.
Ruvar på minnen.
Pappa.
Mina tårar rinner för dig.
En dag.
Du vackra havsblå.
Tystnaden.
För evigt.
Blickar upp.
De öde stränder.
Smälter.
Utan drömmar.
Men jag vet.
Du ser mig.
Tills mina vita vingar lyfter.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-29 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP