Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är jag rädd

Visst är jag rädd
visst dundrar pulsen fram
visst kan jag ha svårt
att andas ibland
visst vill jag gömma mig
med huvudet i sand

Rädsla finns i olika skepnader
för mig hårt bunden till skam
hur kan nån älska
när den skäms för det som känns
hur kan nån prata
när orden når en gräns

Den som känner har förlorat
den bär på en tickande bomb
att berätta eller att låta bli
aldrig någonsin bli fri

Så kom inte och säg till mig
att jag är rädd för att bli sårad
du kan såra mig hur mycket du vill
smärtan är ångan i mitt lok
smärtan är pennan på mitt papper

Visst är jag rädd
livrädd om så önskas
aldrig för att känna nåt
alltid för att blotta mig




Fri vers (Fri form) av Vackertass
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-29 16:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow! Så vackert språk.
2021-01-17

    Radagast
Väldigt fint :)
2020-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Vackertass