Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiddelipom

Ska besöka
grannvännerna som flyttat
säkra på att vi minns

Kör fel. Kör fel. Kör fel

En viss irritation
börjar växa fram
då säger jag

man måste köra alla vägar fel
innan man kan hitta rätt
så skulle Nalle Puh ha sagt

ett leende
som blir till
skratt

tiddelipom




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-29 19:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
"Man måste köra alla vägar fel
innan man hittar rätt"
Bra text att bära med sig i livet!
2020-12-30

  Blomma-Stjärna VIP
Bra så - en fantastisk vändning - tidelitideli pom
2020-12-29

  stormengudrun VIP
Haha, jag i ett nötskal :-) "Det finns mitt i skogen en oväntad glänta, som bara kan hittas av den som gått vilse."(Thomas Tranströmer)
2020-12-29
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP