Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2021

Ta mig ur det här nu
måla dig en stor tavla nu
extra ljusa färger nu

slå strängarna på din strata
blues så det känns i ryggraden

Läs alla de där böckerna som väntar
se filmerna serierna som hägrar

älska med en kvinna som aldrig förr

gör allt det där 2021




Fri vers (Fri form) av Neal VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2020-12-29 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP