Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Ekosymfonisk

 


Himmelkant möter jordkant.
Nyanser av gråbrunt ligger
som gegga över åkern.


Fabriken fördelar klarvita
lätta molnstoder över ett
samhälle.


Solen kom och gick.
Så plötsligt glittrar
en spegel hjärtligt.


Mitt i geggan vilar den
så i
dylliskt bildskön.
Mitt i den karga åkern
med sina kladdiga
fåror så breder ett hjärta ut sig.


Pennan vill skriva, penseln vill
måla och människan själv blir
alldeles till sig. Som vanligt.


 


 


 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-30 00:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hembygden, lady. Inget är som den.

Själv har jag Dalälven i mina ådror. Och Bottenhavet.

Tycker mycket om avslutningen också.
Ja, hela detta epos!

2020-12-30

    Lena Staaf VIP
Ett litet underverk mitt i det gråa. Fin iakttagelse!
2020-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP