Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt är fel

Det är inte rätt
När telefonen tystnar
Finns det tid för sorg




Bunden vers (Haiku) av Surgurkan
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-30 05:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Surgurkan