Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljuset brinner med intensiv låga.


Svåra minnen....

Svåra minnen.....

Svåra minnen, svåra glömma,
förgäves hjärnan försökt gömma.

Kommer när man minst väntar,
till fria tanken längtar.

Fri njuta natt och dag,
våga, våga ta nya tag.

Upplevelser starka behöver bearbeta,
hemligheter i minnet leta.

Livet fyllt av minnen,
fyller alla sinnen.

Ögat söker svaret på livets fråga,
ljuset brinner med dess intensiva låga.

En dag svåra minnen blir till erfarenhet,
livets tankar som både du och jag vet.
JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-30 07:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut!
2020-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim