Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Romansen som försvann


Jag en kvinna

Jag en kvinna, du en man,
söker svaret, romansen som försvann.
Känslor dansar yra i galopp,
famlar i mörkret, vart finns kärlekens hopp.
Drömmer mig i livet fram,
jag en kvinna i ensamhetens instängda ram.
Ser närheten passera min väg i livet,
känner hjärtats smärta i nära klivet.
Jag vill känslor vårda och spara,
ekot låter mig fråga varför ensamhet, svara.
Jag en kvinna, du en man,
bara mitt eget hjärta vann.
JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 52 gånger
Publicerad 2020-12-30 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim