Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söker den rätta


Jag en man

Jag en man, du en kvinna,
söker den rätta finna.

Vandrat i mörker och vandrat i ljus,
sökt i fattiga kvarter samt rika mäns hus.

Fattig eller rik spelar ingen roll,
passionens inre har ingen pengakoll.

Ser dagen flyta, ser i natten drömma,
mina känslor känns längtande ömma.

Jag en man du en kvinna,
söker mitt liv finna.

JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-12-30 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim