Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmonisk

Blundar du också?
När du ser hennes skönhet.
Bröst av rosa marmor.
Kalla.
Men vid beröring.
Älskling av lenaste videung.
Idag min verklighet så mycket vackrare.
Du vet.
När doften av nyutsprungen
sommarnatt.
Bara vi två.
Allt det andra.
Flera pärlugglor bort.
Ännu vargflocken i hjärtat vilar.
Den trygghet.
Det lugn.
Avspeglar sig.
I min dagboks snart fyllda blad.
Vi skyndar oss att älska.
En gång till.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-30 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP