Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trilogi på gång....


GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt framgångsrikt år med ett
tacksamt och ödmjukt tack till alla
intresserade läsare av de skrifterna
som producerats, vissa av dem läses
av hundratalet med kommentarer...

55 404 läsningar och 85 bokmärkta.
Redaktionen har placerat utvalda
verk på första sidan och valt verk
till särskilt uppmärksammade.
Stjärnmärkta ett otal gånger...

Bonniers Bokförlag har tankat hem
allt material som skapats. Trilogi är
under planering; " Dåtid! Nutid! och
Framtid? Illustrationer av Lars Lerin
och hans lärjungar under diskussion.

Mer verk skapas, vänta och se...
Vi väntar även på ljuset i tunneln;
Vaccin!




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-12-30 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje