Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄLKOMMEN ÅR 2021

Nyfödda året

bär hopp i sina händer

att varsamt känna

ta lärdom av det förra

värna våra liv, vår jord

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-01-01 18:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tack för denna fina, varma tanka...
2021-01-05

  Solstrale VIP
Ja. Vi har möjligheten! Ta den! Gott nytt poetår 2021 önskar jag dig! /:)
2021-01-04

  Öknens Ros VIP
Fromma förhoppningar som önskas slå in, man kan bara hoppas.
2021-01-04

    ej medlem längre
Känner en förtröstan i dina ord som jag innerligt delar. Fint.
2021-01-03

  Niliboy
Hopp om hälsa, önskas!
2021-01-03

  Feliaxel VIP
Klokt
2021-01-02

    Lena Staaf VIP
Då och nu och framåt, ömsint och klok betraktelse.
2021-01-02

  Blomma-Stjärna VIP
Hopp och varsamhet - så fint - tack!
2021-01-02

  AiA Maria den fria

Amen

<3<3<3

Tack!
2021-01-01

  Kajan VIP
Vilken fin och ömsint beskrivning, en varsamhet finns.
2021-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP