Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slutet på en blommande kärlek ut av rädsla

när jag lärde känna dej berättade om ditt svåra liv 

och jag tyckte så synd om dej du fick mej förälskad 

 

i dej i från djupet av mitt hjärta men nu är jag så

enormnt förvirad och vilsen . för jag vet inte längre 

 

vad du vill mej eller med mej för i minna ögon så 

kommer du för alltid vara det du har varit och det

 

gör ont i mej för jag villse att det skulle vara så mycket 

bättre eller på ett annat sätt i mellan oss . men ditt tidigare 

 

liv gör mej rädd och jag får svårt att lita på dej tyvärr jag 

önskar så starkt att det var på ett annat sätt och att jag fick

 

leva vid din sida men jag vågar inte lita på dej för jag är så 

rädd för att bli sårad igen . igentligen är inte min rädsla ditt 

 

fel utan dom tidigare förhålandena som har sprukit där jag har 

blivit sårad på ett orättvist sätt det sitter så djupt inom mej och 

 

gör så ont en smärta i min själ som är svår att beskriva så förlåt 

mej och min räddsla . men jag vågar inte gå längre en så här med 

 

dej och det värsta är att jag vet att jag sårar dej det gör messt ont 

i mej men vad ska jag göra jag vågar inte längre älska dej jag är så 

 

rädd för att förlora dej presees som jag gör nu och jag vet att jag

kommer att ångra mej många gånger om men vad ska jag göra .

 

förlåt mej om du läser det här så kanske du förstår mej och min 

sitvation för jag är inte ute efter att göra dej ledsen jag vill inte bli

 

ledsen och sårad skälv jag är så jävla rädd förlåt mej snälla gå vidare 

i ditt liv du kanske inte hittar någon som mej men antagligen bättre .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-30 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten