Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FUCK YOU!

Fram längs den stora vägen, den stora bilden
visionerna om ett bättre liv ett bättre jag
Bara in och härja , slå sönder skiten
till det blir ett slags glimmer
där man kan andas igen

Du talade om mörkret men va visste du
om trasigheten själens ner bryt het

jag har lämnat det där nu in i kaoset
och ut i livet det pulserande
och ett härligt vrål ut i natten




Fri vers (Fri form) av Neal
Läst 147 gånger
Publicerad 2020-12-30 15:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Köp en gitarr och slå dej fri!", eller hur det nu var Lundell sjöng.
2020-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal