Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtekross


Fina minnen flyter
I bärnstensfärgad dryck
Men hoppfullheten tryter
För så är ödets nyck

Du fick dina demoner, dina laster
Levde ett liv där du for illa
Dessa vackra och fula kontraster
Och min kärlek de förspilla

Du kröp in i flaskans trygga djup
Där tjocka väggar omgärda
Glömde mer för varje sup
Sånt vi andra fick uthärda

Stackars mig och stackars dig
Det hotar slita oss isär
Vilket liv, jävlarimej
Men det är såhär det är

Bitar av mörkbrunt glas
En doft av göteborgs rapé
Ljudet av ett hjärta gått i krash
Summerat, likt en tragisk odyssé




Bunden vers (Rim) av Bortom stigen VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-30 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP